VIDEOGUIDER

Kee Klamp

KEE KLAMP RETT REKKVERK

Når det er rett fram

Med galvaniserte rør og de originale, galvaniserte Kee Klamp konstruksjonsklemmer kan du enkelt bygge et utall funksjonelle og dekorative konstruksjoner, alt etter behov.

Videoen viser en grunnleggende oppbygging av rekkverk og gelendere med Kee Klamp – uten sveising og uten spesialverktøy!

 

KEE KLAMP TRAPP GELÆNDER

Når det går opp eller ned

Kee Klamps serie av konstruksjonsklemmer med justerbar bøyning (11˚-30˚ og 30˚- 45˚) gjør konstruksjon av trappegelendere og rekkverk eller gelendere på skrå terreng lettere. Med disse fleksible koblinger sparer du både tid og penger i forhold til bruk av standard rørdeler.

Videoen viser forskjellige oppbygninger av trappegelendere og rekkverk på ramper.

KEE LITE REKKVERK OG GELÆNDER

Når det skal være lett

Kee Lite er kort sagt en lettvektsversjon av Kee Klamp. Men vekten er ikke det eneste. Både utseende og design skiller seg fra de originale Kee Klamp konstruksjonsklemmer – uten at det går på bekostning av fleksibilitet og funksjonalitet.

Videoen viser den grunnleggende oppbyggingen av aluminiumsrekkverk og -gelendere med de lette Kee Lite aluminiumsrørene og konstruksjonsklemmer.

KEE GUARD FALLSIKRING

Når det er høyt under taket

Med det frittstående og fleksible KeeGuard sikkerhetsrekkverket får du effektiv fallsikring uten å gjennombore takflaten og dermed øker du ikke risikoen for å ende opp med et lekk tak. KeeGuard sikkerhetsrekkverket krever minimalt vedlikehold, som kan utføres uten bruk av fagutdannet personell.

Videoen viser hvordan du raskt og enkelt oppfører et KeeGuard sikkerhetsrekkverk.

KEE GUARD FALLSIKRING

Raskt og sikkert

Erik Larsen & Søn har levert fallsikring til Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på Frederiksberg, Danmark. Montert av Climatic A/S og produsert av Kee Safety Ltd.

Monteringen tok 5 arbeidsdager. Rekkverket er oppført iht. EN 14122-Part 3 frittstående rekkverk.

Vil du vite mer?

La oss høre fra deg. Ring oss eller send oss ​​en e-post!

Erik Larsen & Søn

Din mest erfarne leverandør av konstruksjonsklemmer for rør

Erik Larsen & Søn har mer enn 80 års erfaring som distributør i Danmark av Kee Safety’s kvalitetsprodukter, Kee Klamp og Kee Lite. I 2020 ble sortimentet supplert med våre egne merker Clarrods Clamps og Clarrods Black.

Den omfattende erfaringen er din trygghet for at du kommer godt i gang og når målet ditt med ethvert prosjekt der klemmer, fittings og metallrør/vannrør utgjør de bærende elementene.