NYHET

Multifunksjonell profilskinne

Ny Unistrut profilskinne tilgjengelig

Vi har fått inn enda en Unistrut-monteringsskinne. Med det tredoble designet med slissede huller er Unistrut P1000TTT profilskinnen kanskje vår mest allsidige skinne til dags dato.

De ekstra mange hullene langs hele skinnens lengde gjør det mulig å montere denne multifunksjonelle skinnen kryssvis og på tvers. Og du kan raskt og enkelt konfigurere og montere skinnene på stedet.

Bruk for eksempel denne multifunksjonelle skinnen til trapesformet oppheng av rør eller kabelbakker fra taket eller bærende bjelker. Eller bruk skinnen til enkel og rask montering av H-rammer for ledningsbaner eller for eksempel lagerhyller.
 

Den gode, velkjente Unistrut-kvaliteten

TTT-skinnen er selvfølgelig produsert med samme høye kvalitet som andre Unistrut-monteringsskinner. Skinnen er stemplet med en unik kode (QBN), som gjør det mulig å spore skinnen til både produsent og produksjonsparti. Slik er du sikker på at du ikke har fått en billig kopi.

Se den nye multifunksjonelle profilskinnen og de andre monteringsskinnene i vår hovedkatalog!
 

Vil du vite mer?

La oss høre fra deg. Ring oss eller send oss ​​en e-post!

Erik Larsen & Søn

Din autoriserte Unistrut-distributør

Erik Larsen & Søn har gjennom 3 generasjoner vært autorisert distributør av det allsidige Unistrut skinnesystemet. Vårt erfarne og fagutdannede team hjelper deg gjerne og gir ærlig produktveiledning i forbindelse med prosjektplanleggingen og dimensjoneringen av prosjektet ditt. Og hvis du trenger spesiell "nerdete" spesialkunnskap, trekker vi selvfølgelig på Unistruts spesialister.