Tre generasjoner

80 års kunnskap og enestående kundeservice

Erik Larsen & Søn

Etablert 1939, Danmark

Etablert 2023, Norge

14 ansatte

Over 80 års erfaring

TRE GENERASJONERS ERFARING OG KUNNSKAP

Etablert 1939

For mer enn 80 år siden, i 1939, åpnet Erik Larsen dørene til en verden av jern og stål av høy kvalitet. Siden den gang har vi levert innovative profil-løsninger, stålkonstruksjoner, rør og konstruksjonsklemmer for fallsikring, sveise- og borefri sammenføyning av stålbjelker, samt konstruksjon av fleksible skinnesystemer for dansk bygg, anlegg og industri.

Mange års erfaring og kunnskap er gitt videre fra generasjon til generasjon. Fra Erik og hans team til Ulrik og nå til Claus og hans team. Alt i alt en helt unik erfaring og kunnskap, som vi gjerne deler med våre kunder.

Ærlig rådgivning og unike tjenester

INGEN SALG UTEN GOD SERVICE

Personlig, e-post eller telefon

I dag er det Claus Larsen, 3. generasjon i familien Larsen, som sammen med et team av erfarne kollegaer, betjener og hjelper våre kunder med å finne de rette løsningene - til riktig pris.

I dag betjener vi våre kunder fra vårt kontor i Norge og vårt hovedkontor, butikk, lager og verksted i Danmark.

Og vi ønsker deg velkommen uansett hvordan du foretrekker å bestille varene dine! Og hvis du trenger råd eller hjelp til dimensjonering og beregning av prosjektet ditt, eller å få skåret rørene og skinnene dine til spesifikke mål - det fikser vi også!

Bredt sortiment og rask levering

PROFILSYSTEMER | STÅLKONSTRUKSJONER | RØR & KONSTRUKSJONSKLEMMER

Sveisefrie løsninger

I mer enn 80 år har vi levert Unistrut profilsystemer og de originale Kee Klamp konstruksjonsklemmer og rør til:

  • Bygg og anlegg
  • Industri
  • Stat, fylke og kommune
  • Butikk og messe
  • Private

Senere har Mefa rørklammer og oppheng og et bredt utvalg av tilbehør blitt lagt til. Og sist, men ikke minst, har vi utvidet sortimentet med vårt eget merke innen konstruksjonsklemmer - de varmgalvaniserte Clarrods Clamps og de electrocoatede, sorte Clarrods Black konstruksjonsklemmer - slik at vi bedre kan hjelpe våre kunder med et enda mer komplett og allsidig produktsortiment.

Handle med våre kataloger i hånden

BESTILL PÅ TELEFON ELLER E-POST

Alt du trenger

Trenger du en varmgalvanisert profilskinne kuttet til mål, en beslag til en T-sammenføyning av noen montasjeskinner, eller en standard rørklamme med ½” tilkobling for nedheng fra et skinneloft? Eller skal du bygge et rekkverk på 100 meter med galvaniserte rør og konstruksjonsklemmer?

Sannsynligheten er slett ikke så dårlig for at vi har alt du trenger på hyllene - sammen med mange andre høykvalitetsbyggematerialer og tilbehør, selvfølgelig.
 

Få gode råd og gjør et godt kjøp hos Erik Larsen & Søn