INFO

Rekkverk og gelender – fleksible, kostnadseffektive løsninger

Sikkerhets avskjerming, gelender og rekkverk

Trenger du fallbeskyttelse på et større område, sikkerhetsavskjerming av et mindre område eller bare et støttende gelender til en trapp, kan du selvfølgelig velge å spesial tilpasse din løsning.

Men du kan også velge en mer fleksibel – og i de fleste tilfeller mer kostnadseffektiv – løsning og bygge ditt rekkverk, gelender eller annen avskjerming med rør og rørkonstruksjonsklemmer. Og så får du enda en fordel. Du kan enkelt erstatte eventuelt skadede deler og dermed unngå å måtte bytte ut hele konstruksjonen!

Hos Erik Larsen & Søn selger vi den originale, varmgalvaniserte Kee Klamp® og vår egen serie av varmgalvaniserte konstruksjonsklemmer, Clarrods Clamps. Felles for begge er at de gir deg muligheten til å bygge en fleksibel løsning som passer nøyaktig til ethvert mål og ønsket helning.

Følg lenken nedenfor og se video eksempler på oppbygging av rette rekkverk, trappe gelendere eller fallbeskyttelse med mer – og de konstruksjonsklemmene du trenger for å bygge ditt eget prosjekt!

Industrielle løsninger – bygget til å vare

Både Kee Klamp og Clarrods konstruksjonsklemmer er varmgalvanisert. Det betyr at de er beskyttet mot rust og har en lang levetid.

Du finner motstandsdyktige, varmgalvaniserte løsninger overalt i byene og langs veiene. For eksempel er de fleste lyktestolper og autovern laget av varmgalvanisert jern. Varmgalvanisering er standard for sikkerhetsløsninger på og rundt bygninger, trapper og andre adkomstveier – med dokumentert holdbarhet.

Clarrods konstruksjonsklemmer leveres med rustfrie bolter. Vi anbefaler at du forsegler boltene med galvaniseringsspray for å sikre maksimal holdbarhet utendørs.

Enkle løsninger – lette å montere

Uansett om du skal bygge rekkverk, gelender eller noe helt annet, garanterer vi deg en sveise-fri løsning med høy produktkvalitet og maksimal fleksibilitet. Du får frie hender til å bygge og gjøre forbedringer, tilbygg og ombygginger av dine rørkonstruksjoner.

Det krever ingen spesielle ferdigheter å montere Kee Klamp eller Clarrods konstruksjonsklemmer. Kort sagt: Ingen sveising og ingen bruk av spesialverktøy.

Du bygger og monterer konstruksjonen din med en sekskantnøkkel eller et momentnøkkel – en skrallenøkkel med sekskant -topp. Du kan enkelt foreta justeringer, og du kan bruke dine konstruksjonsklemmer om og om igjen.

Fleksible løsninger – etter dine ønsker

Velg konstruksjonsklemmer fra Erik Larsen & Søn og gjør det selv. Eller la oss hjelpe deg med alt fra idé, dimensjonering og beregning til ferdige løsninger ved hjelp av våre rør og konstruksjonsklemmer.

Som standard leverer vi rør og klemmer varmgalvanisert eller aluminium. Ønsker du dine klemmer og rør i en bestemt farge tilbyr vi også pulverlakkering. Du kan velge mellom 184 forskjellige farger!

Er du på utkikk etter en løsning for sikkerhetsgelender, trappgelender eller rekkverk, hjelper vi deg gjerne med en "skreddersydd" løsning – tilpasset dine mål!

Konstruksjonsklemmer for enhver behov

Hos Erik Larsen & Søn har vi markedets største utvalg av konstruksjonsklemmer og tilbehør for å bygge enhver tenkelig konstruksjon - både utendørs og innendørs.

Vårt sortiment er omfattende og inkluderer mange størrelser:

 • 2" (60,3 mm),
 • 1 1/2" (48,3 mm)
 • 1 1/4" (42,4 mm) med mer.

og varianter:

 • Base- og rekkverksflenser
 • T-stykker
 • Kryss
 • Albuer
 • Overganger og skjøter
 • Hengsler og klemmer
 • Diverse og spesialfittings
 • Kits og festemidler
 • Tilbehør

Vil du vite mer?

La oss høre fra deg. Ring oss eller send oss ​​en e-post!

Erik Larsen & Søn

Din mest erfarne leverandør av konstruksjonsklemmer for rør

Erik Larsen & Søn har mer enn 80 års erfaring som distributør i Danmark av Kee Safety’s kvalitetsprodukter, Kee Klamp og Kee Lite. I 2020 ble sortimentet supplert med våre egne merker Clarrods Clamps og Clarrods Black.

Den omfattende erfaringen er din trygghet for at du kommer godt i gang og når målet ditt med ethvert prosjekt der klemmer, fittings og metallrør/vannrør utgjør de bærende elementene.