Personvernpolicy

Nettsiden, erik-larsen.no, eies og drives av:

Erik Larsen & Søn AS
Andersrudveien 1
1914 Ytre Enebakk
Norge
Org, Nr. 931 523 090

Personvernpolicy

Vi samler bare inn persondata når det er relevant for oss, og vi vil kun samle inn persondata hvis det er relevant for din aktivitet hos Erik Larsen & Søn AS.

Ved innsamling, behandling og bruk av dine persondata overholder vi alltid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil bare oppbevare dine persondata så lenge vi enten er pålagt en juridisk forpliktelse til det, eller så lenge det er relevant for de formål som opplysningene er samlet inn for.

Informasjon vi samler inn

Hvis du ønsker å motta et produkt eller en tjeneste fra oss, trenger vi å samle inn visse persondata for å kunne tilby deg våre tjenester.

Vi kan samle inn opplysninger som navn, e-postadresse, postadresse og telefonnummer.

Erik Larsen & Søn ApS samler inn og behandler dine persondata når du gjør følgende:
  • Besøker nettsiden vår
  • Melder deg på vårt nyhetsbrev
  • Anmelder nettsiden vår
  • Sender oss spørsmål, klager eller tilbakemeldinger
Den behandlingsansvarlige

Den behandlingsansvarlige for innsamling, behandling og bruk av dine personopplysninger på erik-larsen.no er Erik Larsen & Søn AS, Andersrudveien 1, 1914 Ytre Enebakk, Norge, Org, Nr. 931 523 090.

Behandlingsgrunnlag og formål

Vi samler inn dine vanlige kontaktopplysninger, som navn og adresse, for å kunne levere det produktet eller tjenesten du har kjøpt hos oss. Din e-postadresse samler vi inn for å kunne sende deg en ordrebekreftelse og leveringsbekreftelse.

Hvis du har gitt samtykke til det under registreringsprosessen eller på nettstedet vårt, bruker vi e-postadressen din til å sende deg et nyhetsbrev. Du kan til enhver tid melde deg på og av nyhetsbrevet. Alle nyhetsbrev inneholder også en lenke for avmelding. Hvis behandling av personopplysninger er basert på ditt samtykke, har du til enhver tid rett til å trekke tilbake samtykket.

Dine opplysninger (unntatt e-postadressen din, hvis du har gitt samtykke til behandling for å motta tilbud) vil bli slettet 5 år etter at du har mottatt varen eller tjenesten din.

Andre mottakere av personopplysninger

Vi selger ikke dine personopplysninger til tredjeparter, og vi overfører ikke dine personopplysninger til tredjeland..

Hvis du velger å anmelde nettsiden vår, vil navnet ditt og e-postadressen din bli overført til anmeldelsessiden Trustpilot.

Vi bruker eksterne selskaper som leverandører for å levere tjenestene våre på best mulig måte. Disse eksterne leverandørene er databehandlere og behandler i visse tilfeller personopplysninger i forbindelse med leveringen av tjenester til oss. Våre databehandlere behandler kun personopplysninger i samsvar med våre instruksjoner og i tråd med lovgivningens krav til databehandlere.

Vi har inngått databehandleravtaler med våre databehandlere, som er vår garanti for at de overholder gjeldende regler for beskyttelse av dine personopplysninger.

Dine rettigheter
Som registrert har du visse rettigheter som vi alltid skal sikre oppfyllelse av. Du har rett til å be oss om følgende:
  • Å få tilgang til og rette/endre dine personopplysninger
  • Å få slettet personopplysninger
I tillegg har du rett til å protestere mot behandlingen av dine personopplysninger, og du har rett til å klage til en tilsynsmyndighet for personvern.
 
Hvis du ikke lenger ønsker at vi skal behandle dine personopplysninger, eller hvis du ønsker å begrense behandlingen av dine personopplysninger, kan du sende oss en anmodning om dette til e-postadressen vår fk@erik-larsen.no.